Een dag nadat Jamal Ben Saddik zich heeft afgemeld wegens een rugblessure, komt GLORY met een nieuwe tegenstander voor Rico Verhoeven. Tijdens GLORY 77 organiseren ze een 4-mans zwaargewichttoernooi en Rico Verhoeven vecht tegen zijn oude rivaal Hesdy Gerges. De winnaar van deze partij vecht tegen Tarik Khbabez of Levi Rigters – die vorige maand nog het GLORY-zwaargewichttoernooi won. Als dit geen vuurwerk wordt, dan weten wij het ook niet meer!

4-mans zwaargewichttoernooi tijdens GLORY 77

De zwaargewichttitel van Verhoeven staat hiermee niet op het spel. De winnaar mag zich wel GLORY-zwaargewichttoernooi wereldkampioen noemen. Na de afmelding van Jamal had Rico zijn zinnen meteen op Hesdy Gerges gezet – van wie hij al twee keer eerder won. ‘Ik zag vanmorgen op social media dat iemand met een grote bek zich weer heeft gemeld. Hesdy Gerges. Ik ben niet vergeten wat hij tijdens de persconferentie na mijn tweede partij tegen Badr Hari zei.’ aldus de regerend wereldkampioen. Gaat het Rico lukken om Hesdy voor een 3e keer te verslaan? Zaterdag 30 januari weten we het!

Rico woest tijdens persconferentie: ‘Ik sla je neer’ (21-12-2019)

Levi Rigters won vorige maand het GLORY zwaargewichttoernooi

Levi Rigters won vorige maand – tijdens GLORY 76 – nog het GLORY-zwaargewichtentoernooi. Hij sloeg zowel Marciano Bhagwandass als Nordine Mahieddine KO in de eerste en tweede ronde. De 2 meter lange en 110kg zware Rigters heeft een professioneel record van 11 wins (5 TKO/KO), 0 losses en 0 draws. Mocht hij winnen van Tarik Khbabez, dan maakt hij kans om binnen twee maanden twee keer het GLORY-zwaargewichttoernooi te winnen. Het is natuurlijk helemaal spannend om te zien hoe Rigters het tegen doet tegen jongens zoals Rico en Hesdy. Wij kijken ontzettend uit hoe deze geweldige avond uitpakt.

Lees ook: GLORY pakt gigantisch dik uit met GLORY 77

Waar kun je GLORY 77 kijken?

GLORY 77 vindt plaats in Ahoy Rotterdam op zaterdag 30 januari 2021 om 21.00 uur Nederlandse tijd. Het event is live te streamen via www.glorykickboxing.com. Voor € 19,95 is het dit keer iets duurder dan normaal, maar dat mag je ook wel verwachten met deze geweldige kaart. Wij kunnen niet wachten!

Beelden van Levi Rigters

Rico Verhoeven vs Hesdy Gerges (2012)

Alles over Conor McGregor vs Dustin Poirier II zaterdag 23 januari 2021 (UFC 257)