We kennen allemaal wel die situatie waarin we het gas flink intrappen. Dan is het natuurlijk ontzettend handig als je weet waar de (mobiele) flitsers zich bevinden. Dan trap je even op de rem om ‘m vervolgens weer op z’n staart te trappen. Helaas weet je in een vreemde omgeving niet altijd waar ze staan en Flitsmeister is ook niet altijd waterdicht. Maar alle snelheidsduivels hebben geluk, want er is een heel handig apparaatje op de markt die voorkomt dat je geflitst wordt.

Voorkom een verkeersboete dankzij deze handige gadget

Voorkom verkeersboetes met dit handige hebbeding

Je kunt tegenwoordig alles kopen op internet. Het is dan ook harstikke leuk om even heerlijk rond te speuren naar leuke gadgets of hebbedingen. Je kan het zo gek niet bedenken en ze verkopen het. Verrassend genoeg ook deze handige gadget die je voorstaan bescherming biedt tegen verkeersboetes.

Voorkom een verkeersboete dankzij deze handige gadget

Van deze magneet heet niemand weet

Verklikkers kennen we natuurlijk allemaal en zo komen dan ook vaak handig van pas. Maar wat als er toch nog ergens een flitspaal staat die wie niet hebben gezien? In dat geval is er nog steeds deze handige gadget. Het concept is op zijn minst geniaal te noemen. Je activeert een magneet met bijbehorende afstandsbediening, waardoor metalen boombladeren blijven vastkleven aan je kenteken. Je kenteken is nu niet meer helemaal zichtbaar en flitsen is onmogelijk. Het lijkt of er per ongeluk een blaadje op je kenteken is gewaaid. Zet de politie je aan de kant? Geen probleem! Een druk op de afstandsbediening deactiveert de magneet en het lijkt of het blaadje gewoon wegwaait.

Audi

Geniaal maar illegaal

We moeten er meteen even bij vermelden dat het gebruik van deze gadget natuurlijk niet is toegelaten. Wie betrapt wordt riskeert een fixe boete. Ben je wel in voor een gokje? Een setje met afstandsbediening en vijf bladeren heb je al voor 34 dollar. Of je het risico durft te nemen is aan jou!

Zo weet je of je een goede refurbished smartphone koopt