Lewis Hilsenteger van Unbox Therapy heeft de nieuwe PlayStation 5 al weten te bemachtigen. In onderstaande video laat hij zien wat er allemaal in de doos van de PS5 zit.

De PlayStation 5 lancering in Nederland

Op donderdag 19 november 2020 wordt de PlayStation 5 gelanceerd in Nederland. De PS5 kost bij lancering € 499,- en de Digital Edition € 399,-. Mocht je nog geen pre-order hebben gemaakt, dan ben je helaas te laat, hij is namelijk overal uitverkocht. Op Marktplaats worden ze al voor woekerprijzen aangeboden.

Hoe groot is de PlayStation 5?

Dat de PlayStation 5 groter is dan zijn voorganger wisten we natuurlijk al. Maar hoeveel groter is de PlayStation 5 ten opzichte van de PlayStation 4 Pro? Unbox Therapy laat het je zien. Ik vind het verschil minder groot dan dan dat ik eerste instantie dacht:

Lewis Hilsenteger en Ubox Therapy

De Canadees Lewis Hilsenteger lanceerde zijn YouTube-kanaal Unbox Therapy in 2010 met de missie om de coolste unbox video’s van de wereld te maken. Inmiddels heeft hij 17,4 miljoen abonnees en zijn zijn video’s gezamenlijk 3,8 miljard (!) keer bekeken. In 2014 lanceerde hij de video ”iPhone 6 Plus Bend Test” Met deze test wou hij aantonen dat de iPhone 6 wel degelijk buigbaar was als je hem in je broekzak had. Deze video ging viral (op dit moment 73 miljoen views) en Unbox Therapy was opeens een gevestigde naam.

Bekijk hier de promo van de nieuwe GoPro HERO9 + de mening van Casey Neistat