Ben jij iemand die veel scheldt, rotzooi maakt en te laat naar bed gaat? Misschien niet de eigenschappen waar je meteen trots op bent, maar ze kunnen verrassend genoeg ook een positieve kant hebben. Uit wetenschappelijk onderzoek komt naar boven dat deze slechte gewoontes een teken van intelligentie zijn. Hoe fokking geweldig gaaf is dat potverredomme?!

1. Ultra chaoot deluxe

Een van de slechte gewoontes die een tekenen van intelligentie geven is chaotisch zijn. Ben je een ultra chaoot in alle opzichten? Dan is dit te koppelen aan een zekere vorm van een hoog IQ. Al eerder werd bewezen dat een slordig handschrift een typisch kenmerk is van intelligentie – Albert Einstein is daar een goed voorbeeld van. Studies tonen aan dat als je chaotisch bent een stel hardwerkende hersenen hebt. Bovendien wakkert een rommelige omgeving de creativiteit aan. Het kan nog wel voor problemen zorgen als je partner juist een pietje precies is!

Deze slechte gewoontes zijn een teken van intelligentie

2. De nachtuil

Heel wat nachtuilen zijn intelligente mensen. Obama, Churchill en Proust zijn de ultieme voorbeelden van intelligente nachtuilen. Een studie van ‘Psychology Today‘ toont ook aan dat slimme kinderen later naar bed gaan. Al zien we dat niet meteen als excuus om onze kids later naar bed te sturen. Maar voel je vooral vrij om zelf wakker te blijven tot in de vroege uurtjes.

Deze slechte gewoontes zijn een teken van intelligentie

3. Fokking niet normaal dat gevloek

Vaak wordt ten onrechte aangenomen dat veel vloeken een teken is van beperkte woordenschat. Het tegendeel is inmiddels bewezen! Vaak schelden kan dus zomaar betekenen dat je eigenlijk gewoon extreem intelligent bent – Fokking geweldig! Uit experimenten blijkt dat mensen met een hogere mate van intelligente sneller geneigd zijn tot het gebruiken van scheldwoorden. Laat je bij de volgende gelegenheid dus maar lekker helemaal gaan godverrrr$#$#%%!!!!

Deze slechte gewoontes zijn een teken van intelligentie

Wat zegt je sportvoorkeur over je persoonlijkheid?