Boef laat zichzelf graag in stijl rondrijden in een luxe Lamborghini Urus tijdens een vakantie in Dubai. Ondertussen zet hij hier in Nederland zijn eigen exclusieve Rolls Royce Wraith te koop. Heb je nog wat knaken op zak? Sla dan nu je slag en koop de Rolls Royce Wraith van Boef!

Rolls-2

Boef hoeft niks meer te bewijzen

Volgens de rapper is een auto niets meer dan een statussymbool. Het is een manier om te laten zien dat je over genoeg geld beschikt en jezelf ‘De Man’ voelt – ook wel een ego-streler genoemd. Maar Boef heeft naar eigen zeggen niks meer te bewijzen: ‘Ik kan in een Golf 7 rijden en met net zo goed voelen.’ al vermoeden we dat de staat van de auto wel meespeelt in de beslissing om dit schip op wielen te verkopen.

De Rolls Royce Wraith van Boef is een auto met geschiedenis

Boef is niet de eerste eigenaar. Hij kocht de Rolls Royce Wraith destijds van Oranje-international Eljero Elia voor € 255.000,- (nieuwprijs: € 430.000,-). De voetballer zette dan ook de eerste kilometers op de teller.

De Rolls Royce Wraith vanBoef heeft een zeer scherp prijskaartje

Boef zet zijn auto nu te koop aan voor een bescheiden bedrag van € 209.450,-. En dat is nog best goedkoop! Voor volledigheid moeten we er wel bij vermelden dat de teller inmiddels voorbij de 58.000 kilometer is. De auto heeft wel een paar kleine mankementen. Zo is de sterrenhemel kapot en moet er een nieuwe geluidsinstallatie geplaatst worden. Buiten dat heb je dan wel een pronkstuk met de nodige geschiedenis in handen. Dus geld over? Je koop hem hier!

Met ‘Kitcar’ bouw je je eigen droomauto