Fans van PlayStation die gek zijn op exclusieve items kunnen nu hun slag slaan om iets heel moois in handen te krijgen. De gouden PlayStation 5 is namelijk te koop. Ja het kan echt! De mannen van “Truly Exquisite” hebben namelijk heel erg hun best gedaan om deze hele dikke uitvoering te maken.

gouden PlayStation 5

De gouden PlayStation 5 van ‘Truly Exquisite’

Vol verwachting werd er uitgekeken naar de nieuwe PlayStation 5. Wat volgens velen een beetje tegenviel was het design. De gameplay en graphics zijn er uiteraard wel behoorlijk op vooruit gegaan. Voor het verdere design kunnen we rekenen op de mannen achter het Britse ‘Truly exquisite‘, beter bekend als ‘Premier Luxury Customising Brand’. En eerlijk is eerlijk, wat hebben ze er een dikke editie van gemaakt!

gouden PlayStation 5

PlayStation 5 van 24-karaat goud

Een 24-karaat gouden PS5-console die symboolstaat voor het summum van een luxueuze game-ervaring. Voor wie dat maar weinig zegt: 24-kaaraat betekent niets minder dan puur goud. Geen goedkoop half werk, maar pure luxe dus! Minder moet het niet zijn volgens ‘Truly Exquisite’. En dan mogen we de opties natuurlijk niet vergeten. Een gouden DualSense-controller of een met goud bezette headset? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Stevig prijskaartje

Voor deze gouden editie van de PlayStation 5 betaal je omgerekend € 8.801,-. Maar het kan nog gekker: wie geen gouden exemplaar wil kan ook nog kiezen voor een rosé gouden of een platinum editie. Die consoles zijn nog een stukje duurder. Het worden overigens wel stuk voor stuk collectors items, want er worden maar 100 exemplaren gemaakt. Je budget niet toereikend? Geen nood! Een gouden controller of headset heb je al voor een kleine € 1.000,-. Game on!

Truly Exquisite" PS5 goud

De KFConsole: voor fans van gamen en kip