Alle voetbalfans opgelet! De legende Pelé krijgt ook eindelijk een eigen Netflix-documentaire. Eindelijk kunnen we oude momenten opnieuw herleven en zien hoe deze balkunstenaar heeft geleefd tijdens zijn topjaren. we verwachten veel spectaculaire beelden en weetjes die we nog niet eerder hebben gehoord.

Pelé krijgt zijn eigen Netflix documentaire 2


Het voetbalicoon Pelé

De eeuwige discussie wie nu de beste voetballer ooit is blijft voortbestaan. Is het Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Maradona of Pelé? Wat we wel weten is dat Pelé de beste van zijn tijd was. Hij was verantwoordelijk voor het behalen van meerdere titels voor zijn geliefde club Santos. Hij werd daarnaast ook drie keer wereldkampioen met zijn land Brazilië.

Doelpuntenmachine

Pelé – bijnaam van Edson Arantes do Nascimento – was een echte doelpuntenmachine. Hij scoorde in het begin van de WK-finale tegen Zweden meteen twee doelpunten. Pelé wist in zijn carrière 1283 doelpunten te scoren in 1363 wedstrijden. Snap staaltje talent toch?!

Pelé krijgt zijn eigen Netflix documentaire 1

Wanneer is de Pelé Netflix-documentaire te zien?

De documentaire is vanaf dinsdag 23 februari 2021 exclusief zien bij Netflix. Bekijk hieronder alvast de veelbelovende trailer. Wij verklappen alvast dat we staan te trappelen/dribbelen om deze documentaire te zien!

Alles over Conor McGregor vs Dustin Poirier II zaterdag 23 januari 2021 (UFC 257)