Iedereen kent ze wel, die populaire babes met eindeloze volgers op Instagram. Vaak hebben we het dan over internationale vrouwen, maar waarom ver weg op zoek wanneer je het ook dicht bij huis kan vinden? Ons kikkerlandje beschikt namelijk over genoeg prachtige dames! We kunnen er een hele website mee vullen, maar dit is onze favoriete top 3!

1. Sylvana IJsselmuiden

Om Sylvana kunnen we onmogelijk heen. Ze verdient zonder enige twijfel een plekje bovenaan deze lijst. In 2020 ging ze aan de haal met de prijs van mooiste vrouw van Nederland. De meesten zullen Sylvana ongetwijfeld kennen als presentatrice van Dumpert. Maar mocht ze nog niet op je Instagram lijstje staan dan neem je maar beter snel een kijkje.

2. Geraldine Kemper

De prijs voor presentatrice van het jaar zouden wij zonder enige twijfel uitreiken aan Geraldine Kemper. Haar spontaniteit spat niet alleen van het scherm, ook op Instagram zet ze die trend met veel plezier door. Geraldine gunt je een blik op haar leven en deelt haar dagdagelijkse bezigheden graag met de rest van de wereld. Extra bonuspunten? Geraldine zit niet verlegen om het tonen van een stukje bloot aan haar trouwe volgers.

3. Yolanthe Cabau van Kasbergen

Yolanthe is een pracht van een vrouw. Althans dat vindt het Nederlandse publiek. Ze won maar liefst twee keer de prijs meest Sexy vrouw van Nederland. Dat wil al wel wat zeggen natuurlijk! Yolanthe is de laatste tijd helemaal weg van stevige work-outs. Dit vormt dan ook een vertrouwd beeld op haar Instagram profiel. Ook reizen is een passie van Yolathe. En ook die prachtige uitzichten deelt ze met veel plezier. Kleine tip: voor wie nog niet op de hoogte was, is er extra goed nieuws. Yolanthe heeft namelijk nog 8 zussen en ook zij beschikken over een goed genenpakket.

Dit zijn 5 stoere kamerplanten voor in een mannenhuis