Matt D’Avella staat erom bekend dat hij constant bezig is met het verbeteren van zijn leven. Kleine veranderingen op je dagelijkse routine doen op lange termijn wonderen. Zo heeft Matt 10 kleine veranderingen voor je op een rij gezet die je leven zullen verbeteren.

Eerder kon je lezen waarom Matt al 3 jaar lang in hetzelfde T-shirt loopt. In zijn laatste video vertelt leert hij ons dat als we kleine aanpassingen in ons leven maken dat we daar veel profijt van kunnen hebben. De veranderingen kosten nog geen 10 seconden van je tijd. Tel uit je winst!

Leg je wekker niet naast je neer

Ben jij snoozer? Leg je telefoon dan niet op je nachtkastje maar verplaats ‘m naar de andere kant van je kamer. Zo moet je uit bed om de wekker uit te drukken. Grote kans dat je daarna niet meer je bed in duikt maar productief aan de dag begint.

Ga niet met ruzie naar bed

Heb je ’s avonds ruzie met je partner? Ga dan vooral niet slapen voordat je het hebt uitgepraat. Praat het uit en til het niet naar de volgende dag, want zo geef je elkaar de goedkeuring om niet gelukkig te zijn in je relatie. Dus praat het uit, geef elkaar een dikke zoen en ga samen heerlijk slapen. Je zult de volgende dag veel beter in je vel zitten en misschien kun je er achteraf nog wel om lachen ook! Want een goede nachtrust doet wonderen!

Leg je telefoon weg als je aan het werk bent

Als we bij vrienden of familie zijn leggen we uit beleefdheid en respect onze telefoon weg. Zo kom je tot betere gesprekken en toon je meer interesse in elkaar. Doe dit ook als je thuis of op kantoor aan het werk bent. Laat je niet afleiden door allerlei mailtjes, appjes en alle andere ongein. Het geef je concentratievermogen een boost wat weer resulteert in een productievere werkdag!

Maak een to-do list

Maak elke dag een kleine lijst met aken die je die dag wilt afronden. Zo hou je overzicht, focus en ga je gemotiveerder de dag door. Als je dan een lijstje maak zet dan er gelijk op dat je Exploremag.nl moet volgen op Instagram 😉

Voor alle tips van Matt D’Avella kun je terecht op onderstaande video en volg hem op YouTube.

72 uur vasten: dit is mijn ervaring