Whisky, James Bond ruilt er maar wat graag zijn Martini voor in en ook Frank Sinatra is een echte liefhebber, die zelfs met een fles in de hand begraven werd. Wie een beetje man wil zijn doet dat met een whisky in zijn hand. Waarom whisky de favoriete drank van iedere man hoort te zijn? We geven je alvast drie belangrijke redenen.

1. Whisky heeft een stoer imago

Al sinds het ontstaan is whisky een drank die door de stoerste mannen werd gedronken. Ontdekkingsreizigers namen een fles mee op hun scheepstochten en bestreden de hoogste golven met een glas in de hand. Vandaag de dag spelen reclamebureaus in op dat stoere – en vaak nostalgische – imago. Wil je de uitstraling van een echte stoere man met macht? Neem dan alvast een glas whisky in de hand.

2. Whisky is een statussymbool

Whisky wordt niet alleen stoer imago maar wordt ook gelinkt met luxe. WIe zich een goede fles whisky kan veroorloven is immers niet zomaar de eerste de beste. Rijkdom en intelligentie worden dan ook meteen gekoppeld aan het drinken van een glas whisky. Dus wil je indruk maken in de bar? Dan weet je wat je moet bestellen.

3. Whisky is de wijn van Wall Street

De tijd dat je kon pochen met je wijnkennis is verleden tijd. Wie vandaag de dag echt indruk wil maken doet dat met zijn whiskykennis. Je komt meteen intelligent over en maakt indruk op je zakenpartners. Maar ook veel vrouwen zullen ongetwijfeld oren hebben naar wat je vertellen hebt. Wie weet houd je er nog we een leuke date aan over ook!

Dit zijn 5 stoere kamerplanten voor in een mannenhuis