We zijn meteen duidelijk: dit is geen grap! KFC lanceerde dit nieuws echt! De keten – die verantwoordelijk is voor onze heerlijke fried chicken duikt nu ook de elektronica-wereld in. Ze komen met een nieuwe gaming console op de markt – met als leuk extraatje een warmhoud functie voor je kip. Hij heet de KFConsole! Bestaat er een betere combo dan gamen en fried chicken?

Een origineel promofilmpje

Voor alle kip-liefhebbers: dromen worden waarheid! KFC lanceerde een wel heel merkwaardig filmpje enkele dagen na de lancering van de PlayStation 5. Het leek eerst om een stunt te gaan. In het filmpje is te zien hoe de spelconsole over een grill beschikt. Zo kun je je kip vers grillen. Het lijkt echt te mooi om waar te zijn, niet waar?

KFConsole

Enkele wegen na de lancering van het bewuste filmpje kwam er een andere variant op de proppen, een console waarmee je dus echt kunt gamen en tegelijkertijd je kip warm houdt. En daar was KFC plotseling met een video die de real deal onthulde. Een console met een Intel nuc 9 minicomputer en een verwisselbaar GPU-slot. En alsof dat nog niet voldoende is, zal de console VR en Ray Tracing ondersteunen.

Verdere details heeft KFC nog niet naar buiten gebracht. Het is dus nog even wachten waar en wanneer de KFC-gekte los zal breken. Maar een ding is zeker: binnenkort houden we onze KFC lekker op temperatuur terwijl we heerlijk aan het gamen zijn. Wij kunnen niet wachten om het te gaan testen!

Kerstdiner uit blik: gek of geniaal?