We herkennen ongetwijfeld allemaal de volgende situatie: last-minute boodschappen doen in een overvolle supermarkt om vervolgens uren in de keuken te spenderen. Het zijn bekende taferelen rond de kerstdagen. Maar wat als we het onszelf nu eens lekker makkelijk maken? Voor alle mannen onder ons die het fornuis liever negeren is er nu een alternatief: de ‘Christmas Tinner’, je kerstdiner in blik!

Ideaal voor gamers

We moeten toegeven dat het blikje kerstvoeding niet echt een culinair hoogstandje is, maar dat hoeft ook helemaal niet. De bedenker van het concept richting zich in de eerste plaatst op gamers – uit onderzoek is gebleken dat in Engeland maar liefst 43% van de gamers zijn console niet loslaat voor het nuttigen van een heerlijk kerstdiner. Ze spenderen die tijd liever aan het gamen en zien een kerstdiner als langdradig. Dat is dan toch wel redelijk bizar te noemen. Een gat in de markt dus?

Twaalf verschillende gerechten

Je hoeft met de ‘Christmas Tinner’ van GAME niet alles apart op te warmen, maar propt alles lekker samen in een kerstmenu. Zowel het voorgerecht als toetjes, alles gaat in een snelle hap naar binnen. Het menu bestaat uit twaalf lagen van o.a. kalkoen, jus, cranberry saus, spruitjes of broccoli, met vulling als toetje natuurlijk de befaamde kerst-pudding.

Ook voor vegetariërs en veganisten

Ook vegetariërs en veganisten komen aan hun trekken met een kerstdiner uit blik. GAME bracht dit jaar twee nieuwe varianten uit op de markt. Peperkoek en notenbrood – voor het vervangen van de traditionele kalkoen. Engeland telt inmiddels 3,5 miljoen vegetariërs, en daar zitten ongetwijfeld ook heel wat games tussen. Een prima product als je het ons vraag! Eet smakelijk en vrolijk kerstfeest!

Met deze 5 kerstcadeau’s verover je het hart van iedere schoonmoeder