Bitcoin is momenteel ontzettend hot! Dankzij de crisis en de alsmaar toenemende inflatie, zoeken (particuliere) beleggers steeds meer hun toevlucht in Bitcoin en edelmetalen. De prijzen van Bitcoin en goud hebben nog nooit zo hoog gestaan. Maar hoeveel weten we eigenlijk van investeren in deze middelen? Madelon Vos en JayJay Boske nemen je in hun nieuwe serie mee in deze wereld en leren je de fijne kneepjes van het vak.

Driedelige mini-serie over investeren in Bitcoin en edelmetalen

In deze driedelige mini-serie gaat JayJay Boske op stap met Madelon Vos. Madelon is een Nederlandse Bitcoin-analist, technisch analist, trader en columnist. Ze is vooral veel actief op haar YouTube-kanaal – waar ze je o.a. alles leert over investering in Bitcoin – en schrijft ze columns en blogs over cryptocurrencies voor bijvoorbeeld Investing.com en Business Insider.

Zojuist is laatste twee aflevering online gegaan. In deze afleveringen gaan JayJay en Madelon op bezoek bij Gold Republic en laten ze je zien hoe je goud kunt kopen en geven diverse experts hun visie op deze materie. Ze worden ook uitgenodigd op een geheime locatie, waar ze voor meer dan een miljoen aan goud en zilver in handen krijgen!

Aflevering 3/3: miljoenen aan goud en & zilver in onze handen!

Aflevering 2/3: Goud & zilver: het echte geld!

Aflevering 1/1: investeren in Bitcoin & goud

In de serie ”Monniemakers” zien we hoeveel advocate en influencer Julia Mekkes verdient