Dennis Schouten is natuurlijk niet meer weg te denken op YouTube. Hij scoorde veel bekijks met PowNews en meer recentelijk Roddelpraat. Deze populariteit heeft hem ook op financieel gebied goed gedaan. In een video van Pure Luxe gaat Floris Wyers op bezoek in het huis van Dennis Schouten.

Het luxe huis van Dennis Schouten

Naar eigen zeggen heeft Dennis zijn huis twee jaar geleden op de kop getikt voor 1.2 miljoen euro. Een aardig bedrag en een bewijs dat Dennis de financiële vruchten van zijn succes plukt. Waar hij bij PowNews een prima salaris had, schijnt hij nu met Roddelpraat een stuk minder te verdienen. Dit is echter niet terug te zien aan het huis van Dennis Schouten.

Dennis woont echter niet in zijn eentje in het huis. Hij heeft het huis met zijn vader gekocht en woont momenteel ook samen met zijn vader. Een penthouse is niet het enige wat Dennis samen met zijn vader heeft gekocht. Hij heeft namelijk samen met zijn vader een heuse Porsche 718 Cayman GTS gekocht. Met deze auto met een nieuwprijs van ongeveer 130.000 euro kan Dennis de snelwegen onveilig maken.

Ben jij nou benieuwd naar de rondleiding die Dennis geeft? Bekijk de video van Pure Luxe hieronder:

Nieuw Geld: VICE spreekt met Jasper die miljoenen omzet met zijn zaak ‘Amsterdam Vintage Watches’