Hugh Hefner, de man achter playboy, stond bekend om zijn extravagante feestjes in zijn playboy Mansion. De mooiste vrouwen en topmodellen waren er kind aan huis. Elke man droomt er van, maar deze drie mannen houden het niet enkel bij dromen. Ze leven een leven tussen vrouwelijk schoon en weten als geen ander wat decadent betekent. Ontmoet de nieuwe Hugh Hefner’s van deze tijd.

3. Gianluca Vacchi

Gianluca Vacchi is het ultieme voorbeeld van een echte Italiaanse playboy. Zijn Instagram spreekt meteen boekdelen. Beelden van zichzelf in het gezelschap van talloze vrouwen zijn geen uitzondering bij Gianluca. Zijn tijd brengt hij dan ook het liefst door met bloedmooie dames op een van zijn superjachten. Hij mag de 50 dan al wel voorbij zijn, voor een goed feestje is deze man zeker niet te oud. Als je 200 miljoen euro waard bent, kan je natuurlijk wel eens decadent doen.

2. Travers Beynon

Travers Beynon heeft niet enkel een vrouw, hij houdt er ook honderden vriendinnen op na. Hij noemt zichzelf de ‘Candyman’ en geeft gigantische feestjes met heel wat vrouwelijk schoon. Zijn huis kreeg dan ook de toepasselijke bijnaam ‘Candyshop Mansion’. Travers was ooit voetballer maar verdiend inmiddels zijn inkomen als model en zakenman. Ook hij schijnt goed te zijn voor 200 miljoen euro.

1. Dan Bilzerian

Met stip op nummer één: Dan Bilzerian! Bilzerian is zonder enige twijfel de absolute opvolger van Hugh Hefner. Bilzerian verdiende zijn geld in de wereld van het poker. Tegenwoordig runt hij het internationale wietbedrijf ‘Ignite’. Dan Bilzerian is de verpersoonlijking van een echte vrouwenliefhebber. Zijn onderkomen deelt hij dan ook met meer dan 20 bloedmooie vrouwen. Net als bij Hugh Hefner zijn de dames een deel van hem en onderdeel van de marketing van het bedrijf. Ook verschillende bekendheden vinden de weg naar Bilzerian’s beruchte feestjes.

Pornoactrice Kim Holland te gast bij Andy in de auto!