Ben je op zoek naar een nieuwe hobby? Dan is een lekker ritje op een motor zeker een aanrader. Helemaal voor in de lente straks! Alleen goedkoop kunnen we deze hobby niet noemen – als we het over Harley Davidson hebben dan. Een Harley Davidson bezitten is voor veel mannen een droom die ze in hun leven gerealiseerd moeten hebben. Het geeft je een gevoel van vrijheid wanneer je het gas opentrekt en je de wind in je gezicht voelt blazen. Harley Davidson heeft nieuwe motor op de markt gebracht, namelijk de Harley Davidson Bucherer Blue Edition – de duurste Harley ooit gemaakt!

Harley Davidson Bucherer Blue Edition

De Harley Davidson Bucherer Blue Edition kost 1,70 miljoen dollar en is voorzien van 360 diamanten. Het kost Harley Davidson ongeveer 2500 uur om deze exclusieve bolide rijklaar te maken. Iedere schroef is bovendien bedekt met goud en is de bike voorzien van warmtebestendige LED-lampjes. Zo kun je zien hoe de binnenkant van de motor eruit ziet. Een leuk extra detail is het ingebouwde horloge. Altijd handig voor onderweg!

Zien we deze Harley ook op de weg?

Zullen we deze Harley – voorzien van een 1.8 V-twin motor – op de weg zien of komt hij bij een verzamelaar in de garage te staan? Mocht je genoeg kapitaal – en schijt – hebben, dan zou ik er gewoon mee rondrijden. Het is namelijk zonde om zo’n mooie motor te laten staan. Mocht je ‘m tegenkomen, tag ons dan even op Instagram 😉

Harley Davidson Bucherer Blue Edition 1

Bucketlist alarm! Dit moet je gedaan hebben voor je veertigste.