“Size doesn’t matter”? Als we de kleedkamer- en kroeggesprekken mogen geloven klopt dat statement niet meteen. Natuurlijk is iedere man benieuwd naar de gemiddelde lengte van het geslachtsdeel, al is het alleen maar om helemaal zeker te weten of je kroonjuwelen op z’n minst bovengemiddeld zijn. Wij zochten het uit en kwamen met antwoord op de enige echte vraag: ‘Hoe groot is de gemiddelde penis nu echt?’

De meeste geslachtsdelen zijn gewoon gemiddeld

Goed nieuws! Er is een wetenschappelijk antwoord op de vraag: “hoe groot is de gemiddelde penis?”. Onderzoekers namen daarvoor 15.000 exemplaren onder de loep. Het resultaat zal je misschien verbazen, want de gemiddelde penis is in stijve toestand 13,2 centimeter! De vraag ‘ben ik wel normaal?’ is bij deze dan ook meteen beantwoord. De meeste geslachtsdelen blijken overigens een normaal formaat te hebben. Een te groot of te klein exemplaar komt zelden voor.

Ik wil de grootste lul hebben!

De grootste lul ter wereld? Dat record staat op naam van de Amerikaan Jonah Falcon. Hij heeft een opperwachtmeester van maar liefst 34 centimeter! Al kreeg hij in 2015 wel concurrentie van de Mexicaan Robert Esquivel Cabrera. Cabrera beweerde naar eigen zeggen een exemplaar van maar liefst 48 centimeter te bezitten. Na een CT-scan kwamen artsen echter tot de conclusie dat het overgrote deel van Cabrera’s kroonjuwelen uit voorhuid bestond. Die lange voorhuid heeft Cabrera te danken aan zijn vakkundig uitrekwerk tijdens zijn tienertijd. Want Cabrera wist toen al: ‘ik wil de grootste hebben!’ De CT-scan wees echter uit dat de penis zelf slechts 18 centimeter was en zo mag Falcon het record (voorlopig) op eigen naam houden.

Danny Ghosen spreekt met huisartsen die kritisch zijn over het coronabeleid