Wie het nog niet kende: Sex Island is een groot zwoel feest voor ongeveer 50 mannen die worden ontvangen door 100 knappe en gewillige prostituees – die al je stoutste dromen werkelijk laat worden. Een erotisch seksavontuur met heel veel alcohol, bloedmooie dames en knotsgekke activiteiten.

Feesten in Las Vegas

Dit jaar zal het nieuwe avontuur doorgaan op een afgelegen plaats ergens in Las Vegas. Leuk detail: het evenement vindt plaats tijdens Valentijn van 14 t/m 17 februari 2021. Niks houdt de organisatoren tegen – ook COVID-19 niet. Alles in Las Vegas is open, dus het Sex Island 2021 kan gewoon doorgaan.

Maximaal 50 mannen kunnen terecht op ‘Sex Island’. Dat betekent dat er dagelijks twee mooie dames je vergezellen en al je fantasieën laten uitkomen. Het evenement is all-inclusive en met bediening. Vrouwen zijn uiteraard ook meer dan welkom, maar de statistieken liegen niet: 90% van de tickets werden gekocht door mannen. De overige edities waren er zelf 3 koppels aanwezig. Over ramantiek tijdens Valentijn gesproken!

Sex Island: The Sky is the Limit

We zijn er van overtuigd dat je deze 4 dagen niet snel zult vergeten. Er zal flink gefeest -en pikant gestoeid worden. Toch is er ook ruimte voor andere activiteiten. Zo kan je – met dames aan je zijde – een casino-tour beleven, een wilde quad-tocht door de woestijn of een rustig romantisch ritje te paard boeken. Zo is er zelfs de mogelijkheid om te skydiven en uiteraard nog veel meer! ‘The Sky is the Limit!’


Stevig prijskaartje

Voor dit korte maar stevig avontuurtje ben je € 4.100,- euro kwijt, exclusief vliegticket. Ben je enthousiast en vlieg je morgen nog naar Vegas? Kom dan alvast in de stemming met onderstaande teaser van de vorige edities:

Valentijn? Dit zijn de ultieme cadeaus om je vriendin te verrassen!