Het bedrijf ‘Envo’ krijgt alle eer voor het bedenken van hun laatste nieuwe snufje. Sommige uitvindingen zijn te voor woorden, maar deze kan wel eens heel nuttig zijn als je je in een winters landschap begeeft. Met de Envo sneeuwscooter-kit bouw je je fiets eenvoudig om naar een sneeuwscooter. Laat die meters sneeuw maar komen!

Tover je fiets om in een dikke sneeuwscooter dankzij deze 'Envo' kit 1

De Envo sneeuwscooter-kit is makkelijk te installeren

Als koning winter flink zijn best heeft gedaan dan is het vaak geen pretje om er met je fiets op uit te gaan. Je moet best behendig zijn om niet constant op je muil te gaan. Een zeer slimme zet van Envo om dat probleem voor eens en altijd op te lossen. De Envo sneeuwscooter-kit is eenvoudig te installeren: wielen eruit, de kit monteren en klaar is Kees! De nieuwe sneeuwscooter is volledig klaar om alle winterse taferelen te trotseren!

Envo e-bike kit voor in de sneeuw

Makkelijk te gebruiken op elke fiets

Het is niet noodzakelijk om een e-bike te hebben, want deze kit kun je op praktisch iedere fiets gebruiken. Er wordt namelijk een motortje meegeleverd dat ervoor zorgt dat je de kit op iedere fiets – of mountainbike – kan gebruiken. Je hoeft dan zelfs niet meer te trappen. Wat wil je nou nog meer? Gewoon een hendeltje indrukken en de kit doet al het nodige werk voor jou. De motor kan je ook gewoon assisteren zoals bij een normale e-bike.

Tover je fiets om in een dikke sneeuwscooter dankzij deze 'Envo' kit 3

Ploeteren door de sneeuw is vanaf nu verleden tijd

Maak van jouw fiets nu eenvoudig een sneeuwscooter. Voor € 2.300,- is dit leuke hebbeding van jou. We kunnen nog sneeuw verwachten de komende tijd, dus twijfel niet als je nog wat geld hebt liggen. Je kan ‘m tenslotte ook lekker meenemen naar je volgende tripje in de bergen!

Envo ebike kit voor in de sneeuw

General Motors werkt aan een vliegende taxi