Temptation Island komt vanaf donderdag 26 november weer terug met een nieuwe spin-off ‘Love or Leave’ en de nieuwe single dames hebben er zin in! We hebben ze voor je op de rij gezet.

Temptation Island: Love or Leave

Temptation Island: Love or Leave is een nieuwe variant van de populaire reality-serie Temptation Island. Vier koppels gaan de ultieme relatietest aan. Dit seizoen brengt wat verschillen met zich mee. De koppels gaan individueel op onderzoek of de partner waarmee ze zijn wel de ware is. De bedoeling is dat ze zich helemaal openstellen en gaan onderzoeken of iemand anders misschien beter bij ze past. Dit doen ze met singles die echt op zoek zijn naar liefde en die hopen deze te vinden op Temptation Island.

Dit zijn de vrijgezelle dames

In dit seizoen zitten geen verleiders, dit zijn dames die echt op zoek zijn naar liefde. Wie van de dames gaat haar ware liefde vinden?

Carre

De 25-jarige Carre noemt zichzelf een echte prater. De Amsterdamse actrice hoopt op Temptation Island iemand te ontmoeten waarmee ze echt iets kan opbouwen. Want het vinden van de ware liefde is haar ultieme doel.

Anne

Als er iemand loyaal is, dan is het de 23-jarige Anne wel. Bij haar is het alles of niets. De in Delft geboren en getogen fotografe is op zoek naar een zelfverzekerde man die van zichzelf houdt én waar ze lol mee kan hebben.

Roxanne

De 31-jarige Roxanne heeft ontzettend veel zin in het Italiaanse avontuur. Roxanne: “De nieuwe versie van Temptation Island biedt de kans om echte liefde te vinden.” Haar droomman mag lekker ouderwets zijn. Ze heeft geen bepaald type, wél moet hij er verzorgd uitzien.

Evie

De ambitieuze 21-jarige Evie omschrijft zichzelf als open, sociaal en gezellig. Ze is vooral op zoek naar een romantische partner waarmee ze kan lachen en hopelijk vindt ze die in Italië.

Rosanne

Het 32-jarige Twentse model, Rosanne weet heel goed wat ze zoekt in een man. Door haar ervaringen uit eerdere relaties, weet ze ook precies wat ze niet zoekt. Ze kan bijvoorbeeld absoluut niet tegen mannen die liegen.

Celine

Dit is de 21-jarige Brabantse Celine. In Italië hoopt ze leuke mensen te ontmoeten. Ze gaat voor een man die zowel mooi is aan de buitenkant als de binnenkant.

Tyra

Een gebroken hart? Dokter Tyra zal je helpen. Deze 20-jarige Alkmaarse studeert momenteel voor verpleegkundige. Geen avontuur is haar te gek en daarom doet ze mee aan Temptation Island.

Tahira

De 27-jarige Tahira uit Almere omschrijft zichzelf als ‘zelfverzekerd met veel verborgen talenten.’ Ze zoekt een man die qua karakter op haar lijkt en die eerlijk is en haar niet wil veranderen.

Sophie

‘Wees jezelf.’ deze woorden wil de 20-jarige Sophie graag meenemen in de groep. De Tilburgse sportcoach is lief, zorgzaam en is biseksueel. Ze biedt dan ook graag een schouder aan als het nodig is.

Liyah

De 27-jarige Liyah vindt het tijd voor een mooi avontuur. Liyah probeert altijd het beste uit anderen te halen en zoekt een partner die dat ook voor haar doet. Italië, here she comes!

Daisy

De 21-jarige Daisy is een Italiaanse uit Groningen met een temperament. Ze valt op sportieve mannen die er verzorgd uitzien. Op Temptation Island hoopt ze haar droomman te ontmoeten.

Mariëlle

De 31-jarige Mariëlle is een eigenzinnige dame. Ze heeft haar zaakjes goed op orde en is ontzettend gedreven en ambitieus. “Uiterlijk is niet belangrijk voor mij, als hij maar humor heeft.”

Dus allemaal kijken vanaf donderdag 26 november 2020 op RTL 5

Onze Nederlandse Sylvie Meis als Alpaca in Masked Singer