Wij Nederlanders trekken er graag op uit met een tent, caravan of een camper. Fabrikanten die campers maken spelen hier natuurlijk graag op in en proberen ze ieder jaar steeds groter en luxueuzer te maken. Met de ontwikkeling van deze ‘Newmar Supreme Aire camper’ is de toon alvast gezet voor de rest van de concurrentie. We laten je graag dit pareltje – met oneindigheid aan luxe – zien.

De Newmar Supreme Aire is beestachtig luxieus

Bij deze camper is het woordje luxe een understatement. Het Amerikaanse bedrijf ‘Newmar‘ komt op de markt met deze super-de-luxe ‘Newmar Supreme Aire camper’. Aan de buitenkant lijkt het net een legevoertuig, maar als je dan het interieur ziet dan waan je je direct in overvloedige luxe van een Beverly Hills-prins. Comfort, luxe, ruim en stijlvol waren voor Newmar de belangrijkste ingrediënten – en het resultaat mag er zijn.

Een huis op wielen

De camper is van alle gemakken voorzien en staat gelijk aan een huis, maar dan op wielen. Je krijgt een keuken, badkamer een ruime berging. Het is een camper maar toch zal je geen claustrofobisch gevoel krijgen. Alles is letterlijk aanwezig om jouw vakantie te laten slagen. Je kan zelfs wassen en drogen in deze camper! Je bent de baas van elke kampeerplek!

Wel een stevig prijskaartje hoor!

Voor de spec-nerds onder ons: de Cummins-dieselmotor heeft een geweldig vermogen van 505 pk. Ruim voldoende om lekker mee te toeren dachten we zo. Mocht je kapitaalkrachtig genoeg zijn, je koopt deze camper voor maar liefst $ 550.000,-. Klein detail, dit is de vanaf prijs. Wil je meer opties dan kun je rekenen op een flinke prijsverhoging. Met de vlam in de pijp scheur ik door de Brennerpas!

Tover je fiets om in een dikke sneeuwscooter dankzij deze ‘Envo’ kit