We hebben er lang op moeten wachten, maar zaterdag 23 januari 2021 is het dan eindelijk zo ver: Conor McGregor keert terug in de kooi tijdens UFC 257 op Yas Island in Abu Dhabi. Hij neemt het op tegen Dustin ‘The Diamond’ Poirier. De twee heren stonden in 2014 al eens tegenover elkaar, toen had Conor maar liefst 1 minuut en 46 seconden nodig om Dustin TKO te slaan. Zal het hem dit keer weer zo makkelijk afgaan?

– SPOILER ALERT !!! SPOILER ALERT !!! –


Update 24 januari 2021

Dustin Poirier verslaat Conor McGregor d.m.v. TKO in de 2e ronde

Dustin Poirier heeft zojuist Conor McGregor verslagen d.mv. TKO in de tweede minuut van de 2e ronde. In de eerste ronde zette Conor druk en dwong Dustin tegen de kooi. Na een paar combinaties wist Dustin een mooie takedown te scoren. Conor kwam na enkele seconden weer overeind en eindigde in de clicnh. Conor wist op zijn beurt een paar goede combinaties te maken. Dustin had een perfecte tactiek door een paar goed geplaatste calf-kicks te maken – waar Conor zichtbaar lasts van had. Hierdoor groeide het zelfvertrouwen van Dustin. In de tweede minuut van de 2e ronde wist hij een paar goede stootcombinaties van Conor te ontwijken en counterde zelf met een paar stoten. De rechter hoek van Dustin dwong Conor naar het canvas en 2 seconden later kwam Herb Dean tussen beide. TKO overwinning voor Dustin Poier. Ontzettend knap gedaan!

Het einde van het gevecht van Conor McGregor vs Dustin Poirier II

UFC 257: Dustin Poirier octagon interview

UFC 257: Conor McGregor octagon interview

De finish tussen Dan Hooker vs Michael Chandler


Update 22 januari 2021

UFC 257 Embedded: een kijkje achter de schermen – deel 6

Het laatste deel alweer in de Embedded-serie. Zie hoe ze officieel gewogen worden en iedereen netjes op gewicht is en neem een kijkje achter de schermen bij de ceremonial weigh-ins. Vannacht om 04.00 uur live en gratis te zien via SBS9. Wij hebben er zin in en zijn mega enthousiast dat fight-day eindelijk is aangebroken!


Update 22 januari 2021

Conor McGregor vs Dustin Poirier 2 gaat officieel door

Conor en Dustin zijn beide op gewicht, dus de partij gaat officieel door! We kunnen niet wachten tot morgen! UFC 257 is zaterdagnacht vanaf 04.00 uur gratis te bekijken via SBS9.


Update 22 januari 2021

UFC 257 Embedded: een kijkje achter de schermen – deel 5

Fight-day komt steeds dichterbij. De spanning neemt toe en de heren zijn in full fight modus. Neem een kijkje achter de schermen bij de weigh-ins en krijg een close up van de staredown tussen McGregor en Poirier.

UFC 257 Embedded: een kijkje achter de schermen – deel 4

Zie hoe Michael Chandler en Dan Hooker zich voorbereiden op de wedstrijd en de laatste kilootjes eraf zweten. Conor zegt na afloop van de fotoshoot: ‘I’m in fight mode now, Alex. That’s for sure. You know, the weight’s – the weight’s down. We’re closing in. Getting the images a day out from the weigh-in. It’s fight time now and I’m fucking ready. I`m raring to go! We cannot wait to get into this arena, and to get into this octagon.’


Update 22 januari 2021

UFC 257: Conor McGregor vs Dustin Poirier 2 Ceremonial Weigh-in

Bekijk hier de ceremonial weigh-ins van UFC 257. Iedereen is op gewicht! Conor en Dustin zien er gigantisch fit uit zeg, 70kg schoon aan de haak! Ze hebben er zin in!


Update 21 januari 2021

UFC 257 Conor McGregor vs Dustin Poirier 2 Pre-fight persconferentie

Bekijk hier de UFC 257 persconferentie met Conor McGregor, Dustin Poirier, Dan Hooker en Michael Chandler. De heren zijn allemaal erg rustig en respectvol naar elkaar. Conor is zoals altijd erg zelfverzekerd en zegt nog steeds dat hij Dustin binnen 60 seconden finisht!

Volg ons voor extra content ook op Instagram


Update 21 januari 2021

UFC 257 Embedded: een kijkje achter de schermen – deel 3

Deel 3 alweer van de UFC 257 Embedded-serie. Zie hoe het Dan Hooker vergaat tijdens een fotosessie en komen we een beetje meer over zijn gedachten voor zijn aankomende partij tegen Michael Chandler. Chandler heeft de overgestapt gemaakt van Bellator naar de UFC. Aanstaande zaterdag is dus zijn debuut:


Update 21 januari 2021

Fight preview: Conor McGregor vs Dustin Poirier II – Greatness Is Still Levels Below Me

Nog maar drie dagen te gaan en dan is het eindelijk zo ver! De hype wordt met de dag groter. Krijgen we al een beetje kippenvel? Bij het zien van onderstaande video begint ons bloed wel sneller te stromen hoor!


Update 20 januari 2021

UFC 257 Embedded: een kijkje achter de schermen – deel 2

In deel 2 zien we meer van Dustin Poirier. Hij was gister jaren en is 32 jaar geworden. De UFC-medewerkers steken de draak met ‘m aan door hem te feliciteren met Dustin’s favoriete taart!


Update 19 januari 2021

UFC 257 Embedded: een kijkje achter de schermen – deel 1

We gaan gewoon weer verder met de hype naar aanloop van UFC 257. Zojuist heeft de UFC de eerste aflevering van hun Embedded-serie uitgebracht. Neem een kijkje naar het reilen en zeilen achter de schermen. We zien o.a. Bruce Buffer, Michael Chandler, Marlon Vera, Dustin Poirier en uiteraard Conor McGregor. Check vooral hoe makkelijk Conor er een spinning wheelkick uitgooit en een dummy voor z’n kop raakt:


Update 19 januari 2021

Conor McGregor: ‘When I get that rematch with Khabib, it will be an easy rematch’

In het interview met TSN UFC-verslaggever Aaron Bronsteter zegt Conor dat als hij een rematch krijgt tegen Khabib, dat het een makkelijke rematch wordt. ‘Deze zondag wordt een makkelijke rematch voor mij, maar niet mijn makkelijkste rematch. Als ik mijn rematch krijg tegen Khabib, dan wordt dat makkelijke rematch! En dat garandeer ik.’ aldus Conor. Is hij hier te voorbarig of gewoon ontzettend zelfverzekerd? Actie vanaf 09.00 min.


Update 18 januari 2021

Dustin Poirier zegt dat zijn partij met Conor McGregor neerkomt op ‘Blood and Guts’

Dustin Poirier wordt geïnterviewd door Mike Bohn van MMA Junkie over zijn aankomende partij met Conor McGregor. Hij zegt dat hij niet is gekomen om te praten maar om te vechten. Dustin’s coach – Mike Brown – zegt dat de conditie van Conor zijn grootste zwakte is. Dustin ‘Ja, de laatste rondes kan ik gewoon doorgaan. Ik weet zeker dat Conor zich aangepast heeft – hij was langzamer in de laatste rondes – maar ik denk hoe langer dit gevecht duurt, hoe beter het voor mij uitpakt.’ Bekijk het hele interview hieronder:


Update 18 januari 2021

Waar kun je UFC 257: Conor McGregor vs Dustin Poirier II kijken?

UFC 257: Conor McGregor vs Dustin Poirier II wordt zaterdagnacht 23 januari live uitgezonden op SBS9. De main card begint om stipt 04.00 uur. Dus zet alvast je wekker of haal een nachtje door!

Waar kun je UFC 257 Conor McGregor vs Dustin Poirier II kijken

Update 18 januari 2021

Conor McGregor en zijn familie komen aan op Fight Island

Nee het is geen crimescene, maar de mannen en vrouwen in witte pakken zijn ter bescherming van Conor en zijn familie. De UFC kan het namelijk niet veroorloven dat hun paradepaardje – op welke manier dan ook – ziek wordt deze week. Hoe dan ook blijft het een raar gezicht om te zien in wat voor bizarre tijd we leven.


Update 17 januari 2021

ESPN: Ariel Helwani interviewt Conor McGregor

Conor spreekt met Ariel Helwani van ESPN over het afgelopen jaar, waarin hij onder andere – via social media – aankondigde met pensioen te gaan. ”The Notorious” beschrijft hoe hij 2020 – en de daarbij horende coronacrisis – heeft ervaren, wat zijn relatie nu is met UFC-president Dana White en hoe hij kijkt naar zijn tweede gevecht tegen Dustin Poirier tijdens UFC 257. Ook geeft hij zijn mening over zijn gepensioneerde aartsrivaal Khabib Nurmagomedov en hoe vaak hij in actie wil komen in 2021.


Update 17 januari 2021

Khabib komt waarschijnlijk terug van pensioen!

Dana White en Khabib Nurmagomedov hebben met elkaar gesproken op Fight Island over een mogelijk laatste gevecht. Khabib heeft nog geen definitief antwoord gegeven of hij überhaupt terug komt, maar als hij volgende week iets spectaculairs ziet tijdens de gevechten: Conor McGregor vs Dustion Poirier en Dan Hooker en Michael Chandler, dan overweegt hij om terug te komen. Hij houdt ons nog even in spanning dus!

 I’m going to watch the two lightweight fights at 257. If these guys do something spectacular and make me want to come back and fight I’ll fight.

Khabib Nurmagomedov in een gesprek met Dana White

Update 17 januari 2021

UFC 257 Countdown: Poirier vs McGregor 2

Nog 7 dagen wachten en dan is het ein-de-lijk zo ver! Kom alvast in de stemming met de officiële UFC 257 countdown show. We zien beide heren zichzelf voorbereiden op de langverwachte rematch. In 6 jaar tijd zijn beide heren betere vechters geworden. Gaat Poirier dit keer minder emotioneel de kooi in? En weet Conor het binnen 60 seconden af te maken?


Update 14 januari 2021

Conor McGregor geeft een interview

In het interview met ‘The Mac Life’ geeft Conor zijn mening over de rematch tegen Dustin Poirier, Khabib die met pensioen is en zijn relatie met de UFC. Hij praat zelfs over een mogelijke rematch tegen Nate Diaz!


Update 13 januari 2021

Conor McGregro komt aan in Abu Dhabi

Conor is aangekomen in Abu Dhabi. Hij ziet er opgewekt en scherp uit voor z’n dikke Rolls Royce en mega mansion. Hij zegt het volgende op zijn Instagram:

Morning all my dream chasers out there.
Rule 1: Do it despite them!

Conor McGregor is een Instagram-bericht

Update 12 januari 2021

Fan made promo: UFC 257 Conor McGregor vs Dustin Poirier


Update 11 januari 2021

Conor zegt dat hij Dustin Poirier binnen 60 seconden knock-out slaat

In de UFC 257 Countdown show – die heel binnenkort te zien is – geeft Conor zijn voorspelling hoe het gevecht tussen hem en Dustin zal eindigen:

“I like Dustin. I think he’s a good fighter,”.. “He’s even a great fighter. But great is still levels below me. I’ll knock Dustin out inside 60 seconds.”

Conor McGregor over hoe het gevecht tegen Dustin Poirier zal gaan

Update 10 januari 2021

Conor blijft bebloed achter na een sparring-sessie tegen Dylan Moran

Conor heeft een harde sparring-sessie achter de rug tegen profbokser Dylan Moran. Moran – die deel uitmaakt van het trainingskamp van Conor – had hem een paar keer flink te pakken. Conor had na de sessie alleen maar lovende woorden over de 26-jarige Moran:

”Very tough! I got a nice shot that clipped the nose upward and made it bleed.

The rounds were super close tho. Razor! Dylan is one of the better boxers I’ve ever shared the ring with. A phenomenally exciting Irish talent!”

Conor McGregor over profbokser Dylan Moran
Conor McGregor, Phil Sutcliffe en Dylan Moran

Update 10 januari 2021

UFC 257 Conor McGregor vs Dustin Poirier II: Inside the Octagon

Dan Hardy en John Gooden kijken alvast met een analytisch oog naar het gevecht tussen Conor en Dustin. Zij gaan dieper in op de strategieën en technieken van beide heren. Erg vermakelijk en zeer leerzaam om te zien!


Update 9 januari 2021

Dustin Poirier is klaar met zijn trainingskamp

Dustin z’n trainingskamp zit erop en hij reist over enkele dagen af naar Yas Island (Fight Island).

Camp is complete! Thanks to @everlast for everything! Thanks to all my training partners and coaches 🙏 The journey of traveling to the desert starts tomorrow!

Dustin Poirier in een Instagram-post op 9 januari 2021

Update 9 januari 2021

Conor zegt beter te zijn dan ooit tevoren

Cerrone McGregor Vs Alvarez McGregor.

I’d destroy both these versions of myself. And Together. And I’m not messing.

Absolutely demolish them both. 16 days!

Conor McGregor in een Instagram-post op 9 januari 2021

Update 6 januari 2021

UFC 257 Look Ahead – Dustin Poirier vs Conor McGregor II

Kom alvast in de stemming met de UFC 257 ‘Look Ahead’ promo. Nog 17 nachtjes slapen en dan is het eindelijk zo ver. Wij kunnen niet wachten!


Update 4 januari 2021

UFC Free Fight: Dustin Poirier vs Dan Hooker

Kijk het laatste gevecht terug van Dustin Poirier. Hij nam het op 27 juni 2020 op tegen Dan Hooker. Het was een spectaculaire partij waarbij de heren flink aan elkaar gewaagd waren. Het leverde ze die avond allebei de ‘Fight of the Night’ bonus à $ 50.000,- op.


Update 14 december 2020

McGregor vs Poirier II – Ready For War UFC 257 Official trailer

De UFC heeft zojuist de eerst officiële trailer van McGregor vs Poirier II gelanceerd. We moeten nog 40 dagen geluld hebben mannen!


Update 23 november 2020

Conor McGregor vs Dustin Poirier II is officieel

Beide heren hebben het contract getekend en daarmee is het dan eindelijk echt officieel: UFC 257 McGregor vs Poirier II. Dit event zal hoogstwaarschijnlijk plaatsvinden op ‘Fight Island’ in Abu Dhabi. Zodra de Nederlandse zendtijden bekend zijn zal ik dit met jullie delen.

The rematch is OFFICIAL! 💎@DustinPoirier faces 🇮🇪 @TheNotoriousMMA on Jan 23. #UFC257

Instagram-bericht van de UFC

De ontwikkeling van Dustin Poirier

De laatste keer dat we Conor in actie zagen was tijdens UFC 246 in Las Vegas op 18 januari van dit jaar. Toen wist hij niemand minder dan Donald ”Cowboy ” Cerrone binnen 40 seconden TKO te slaan. 6 jaar eerder, in dezelfde stad, versloeg hij Poirier binnen 1 minuut en 46 seconden. Conor was destijds de rising star van de UFC en speelde buiten de kooi geweldige mind games met zijn tegenstanders. Helaas voor Poirier liet ook hij zich ten prooi vallen aan deze briljante tactiek.

Poirier wist zich na deze nederlaag te herpakken en kwam als een sterkere vechter terug. Hij wist 10 van zijn 12 partijen te winnen van onder andere: Anthony Pettis, Justin Gaethje, Eddie Alvarez en Max Holloway. Door de laatst genoemde te verslaan wist hij zelfs de UFC interim lightweight titel te pakken! Kortom, Poirier heeft een interessante ontwikkeling doorgemaakt als vechter en is de afgelopen jaren ook erg actief gebleven. Iets wat we van Conor niet kunnen zeggen. Als Conor van zijn whisky kan afblijven en Poirier gefocust blijft, dan kan dit wel een eens hele interessante partij worden.

UFC 257 Conor McGregor vs Dustin Poirier II afbeelding 5
UFC 257 Conor McGregor vs Dustin Poirier II afbeelding 4
UFC 257 Conor McGregor vs Dustin Poirier II afbeelding 3

Fan-made promo McGregor vs Poirier 2:

Dit zijn de 10 best bekeken YouTube-video’s van de UFC