Op zaterdag 19 december keert Badr Hari eindelijk weer terug in de ring. Dit keer neemt hij het op tegen Benjamin Adegbuyi, een Roemeen die al heel wat monsters heeft neergeslagen in zijn carrière, maar weet hij Badr ook neer te krijgen? Hij wordt in ieder geval zijn gevaarlijkste tegenstander ooit!

”I’m from the streets. I don’t take shit and I don’t give up!” – Badr Hari

Badr Hari loopt corona op

De partij tussen Badr en Benjamin is door corona nu twee uitgesteld. Badr liep in oktober zelf corona op en moest helaas afzeggen. Na een pittige strijd wist hij het virus te verslaan en is hij er weer helemaal bovenop. Hij is naar eigen zeggen helemaal ready en hongerig naar de partij op 19 december 2020:

Dit bericht bekijken op Instagram

A wild heart is untamable. #BadrArmy

Een bericht gedeeld door Badr Hari (@badrhariofficial) op

Trilogieserie: Cédric Doumbé vs Murthel Groenhart

Tijdens Glory 76 staan aartsrivalen Murthel Groenhart en Cédric Doumbé voor de 3e keer tegenover elkaar. In 2016 wist Cédric van Murthel te winnen en in 2017 ging Murthel er met de winst én de wereldtitel vandoor. We zijn 3 jaar verder en kijken uit naar het laatste gevecht van hun trilogieserie. Weet Cédric de welterweight-titel te behouden of gaat Murthel er weer met de winst vandoor? Spanning gegarandeerd! Ik verwacht weer een explosieve partij tussen deze twee kemphanen:

Waar kun je Glory 76 kijken?

Glory 76 vindt plaatst op zaterdag 19 december om 21.00 uur Nederlandse tijd in Ahoy Rotterdam. Helaas mag er door de pandemie geen publiek aanwezig zijn. Het event is daarom live en tegen betaling te streamen via www.glorykickboxing.com. Dus bel je vrienden en zeg tegen je vriendin dat je zaterdagavond 19 december niet beschikbaar bent!

Dit zijn de 10 best bekeken YouTube-video’s van de UFC