Badr Hari laat voor het eerst – na zijn verlies partij tegen Benjamin Adegbuyi – weer van zich horen. Dit keer geen Instagram-foto van een fysiek zware training, maar een aankondiging van een nieuwe samenwerking. Badr Hari en Mo Bicep hebben de handen ineen geslagen: Badr wordt de nieuwe ambassadeur van MB Nutrition!

Badr Hari is de nieuwe ambassadeur van MB Nutrition

Mohamed Lemhadi – Mo Bicep – heeft in een paar jaar tijd een groot bereik weten op te bouwen via social media: hij heeft op Instagram 474 duizend volgers en op YouTube 94 duizend volgers. Knappe prestatie! Naast het vloggen heeft hij ook eigen supplementenbedrijf genaamd MB Nutrition. Aan zijn YouTube-video’s te zien gaan de zaken meer dan goed en heeft hij al heel wat mijpalen bereikt. Vandaag komt daar een nieuwe mijlpaal bij: Badr Hari wordt namelijk ambassadeur van MB Nutriton. Een prachtige samenwerking waar nog heel wat klanten -en euro’s – uit zullen voortvloeien!

Van de fysiek voorbereiding tot de kickboksgevechten, het is belangrijk om je sterk te voelen en goed voorbereid te zijn op het gebied van voeding. Een van mijn belangrijkste doelen in 2021 zal zijn om een ​​andere fysieke conditie te hebben. Zoals al gezegd … soms heeft de wereld een monster nodig.

Als de nieuwe ambassadeur van MB Nutrition heb ik veel ideeën voor de projecten en campagnes waaraan ik zal deelnemen en kijk ernaar uit om ze allemaal tot leven te brengen met mijn Badr Army over de hele wereld.

Badr Hari in een Instagram-bericht over zijn nieuwe samenwerking met Mo Bicep

Mo Bicep onthult zijn nieuwe locatie

Mo is zeer de moeite waard om te volgen via YouTube. Hij deelt de dikste content en doet regelmatig nieuwe aankopen, zoals: een nieuw pand en een hele dikke Rolls Royce Cullinan Novitec. Whaaa!

Mo Bicep koopt de speciale 1/1 Rolls Royce Cullinan Novitec

Rico Verhoeven vertelt geëmotioneerd over de dood van zijn vader