Niet iedereen is even gek op smaakloos kraanwater. Dat dachten ze ook bij de Duitse startup ‘Air Up’ ook. Ze spelen hier dan ook perfect op in met hun ‘Air Up’: een drinkfles met geurpods. Hun principe is simpel: geef je water een lekker smaakje doormiddel van een natuurlijke geur. Voor alle tegenstanders van water is dit toch een duwtje in de rug om meer water te gaan drinken.

‘Air Up’ heeft een ruim assortiment

Een complete set kost slechts € 39,99 en bevat een drinkbus en twee geurpods: limoen en sinaasappel met passievrucht. Uiteraard zijn er nog meer smaken te krijgen zoals: cola, koffie, komkommer, mandarijn en wildberry. De geurpods zijn ook los te verkrijgen per sets van drie. Een setje kost € 5,95,-. Met één pod maak je maar liefst vijf liter water. Daarnaast zijn de pods 100% recyclebaar en zijn de aroma’s 100% natuurlijk.

Easy to use

Vul de drinkbus van 650ml volledig met water. Daarna kun je eenvoudig het rietje inbrengen, geurpod erbovenop en ready to go! . Het principe is eenvoudig: door van je water te drinken neme je tegelijkertijd ook de geur mee van de pod. Zo lijkt het of je water drinkt met een smaakje. Het is eigenlijk een gezond bedrog van je hersenen en zintuigen. Per geurpod kan je de fles acht keer vullen. Vul je fles drie keer en je zit al aan twee liter water – de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid. Water drinken ging nog nooit zo makkelijk!

Duurzaam alternatief

De 28 jarige Lena Jüngst is de oprichter van ‘Air Up’. Haar bedoeling is vooral om het overmatige gebruik van gesuikerde frisdranken te bestrijden. Een zeer mooie extra is dat er wordt bespaard op plastic en CO2-uitstoot. ‘Air Up’ wil graag mensen stimuleren om meer water te drinken en zo ook beter zorg te dragen voor ons lichaam. Voor ‘Air Up’ gelden dus voornamelijk twee regels als belangrijkste pijlers: duurzaamheid en gezondheid. Beter kun je het jaar niet beginnen! Koop hem nu voor slechts € 39,99,-

10 feiten over koffie die je waarschijnlijk nog niet wist